2017. augusztus 18., péntek

Költöző kiskutyák - T alom :)


Thunderstruck at Wendigo's Wind
Elsőként Daenerys költözött el tőlünk. Pici szuka, gyönyörű szép :) Kiállítási kutya lesz belőle és sokat fogunk róla hallani :) 


DSC_7445_


Travelling Without Moving at Wendigo's Wind
Chia új gazdija terápiás munkára fogja majd az új családtagot :) A tesztjei alapján ez a picike szuka nagyon is alkalmas lesz a feladatra. Sok sikert Nektek! :)

DSC_7673_



Twisted Sister at Wendigo's Wind
Dió és új családja :) Főállású kedvenc lesz belőle, ahogy a többiek is, akik már korosabb borderek, és hát van hozzájuk egy kis közöm :) A fekvő kutya a 12 éves Bacca, aki már túl van néhány komolyabb betegségen is szegénykém. Legendásan örökítette ezt a csodaszép küllemet, sokan közületek találkozhattok a nevével a kutyáitok törzskönyvén.  A másik pedig Kiwike, a 13 éves B-almos, Necco lánya :) Mindig szerettek volna a gazdik egy Bacca kölyköt, ez ugyan nem jött össze, de egy Bucira vonaltenyésztett Buci unoka most igen :)

dio


Dió utaztatását pedig ezúton is köszönöm Neked Gabi még egyszer :) Meg a képet is :)

DSC_7651



Tsunami at Wendigo's Wind
Seth nagyon közel költözött hozzám, ráadásul társtulajdonban van Szabinával, a gazdival. A másik kutya szintén egy WW :) Dylan azaz hivatalos nevén Hard Rock at Wendigo's Wind. Az első kép a szokásos első gazdis, a második, amikor a fiúk eldöntötték, hogy barátok lesznek :D a többi puszis pedig azért, mert a kis állat, így fogadta Szabinát :D

DSC_7663_ 

DSC_7669


DSC_7674  DSC_7675

DSC_7679


Tainted Love at Wendigo's Wind
Bonnie hazautazása kicsit kalandosra sikeredett, mert elég messziről jöttek és az autójuk úgy gondolta, hogy időnként fogja magát és csak úgy leáll és ezt pont aznap kezdte. Szóval próbáltunk szerelőt keríteni, ez vasárnap késő délután nem volt egyszerű, és aki megnézte az sem tudott mit kezdeni vele, de azért sikerült hazajutniuk, még ha nem is saját autóval. A kocsinak pedig nem is volt nagy baja szerencsére. Na de autó ide vagy oda, Bonnie szerintem bejárja az országot majd, annyit fog kirándulni a gazdikkal :)

DSC_7685_


The Offspring at Wendigo's Wind
Nico is a közelünkben maradt szerencsére. Azt gondolom sokat fogom őt látni és fotózni :) Teljes jogú családi kutyaként él. 

DSC_7701_


Tiamat at Wendigo's Wind
Ő is családi kutyaként fog élni, vagyis már él is. A gazdik első bordere Cody :) 

DSC_7706


T almunk jó néhány gazdija megtalálható az instagramon is, ahol a kölyköket a #wendigoswind (meg a saját instagramos képeimet is) hashtagre keresve tudjátok követni :) Néha elfelejtem hetekig, hogy ilyenem is van, de a telefonnal készült képeket oda szoktam feltenni. Ezért aztán semmi minőségi fotó, viszont a kutyák mindennapjai követhetőek :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése