2016. augusztus 13., szombat

2016.06.25 - Kutyafürdetés 6. rész - Vatra

Na ez volt a legviccesebb :D Vatra első fürdése :) A víz még tetszett is neki, és a samponozással járó masszázs is, egész nyugodtan viselte, meg nyalogatta a vizet a mancsairól, de a szárító... jaj :D Nem félt tőle, a hangjától pláne nem mert a többiek szárításánál is ott téblábolt a működő csapató mellett, de a szelet a testén nem szerette. Meg akarta harapni, mi több, meg akarta ölni a csapatót :D Alig tudtam lefogni és szárítani a kis majmot :) A kiállításoknak "hála" mára már túl van a harmadik fürdetésén és egész tűrhetően megszokta a dolgot :) Most már csak a feje közelében reagál gyilkolással a csapatóra :) Még a végén showkutya lesz a lényecskéből. :)

Itt azért volt egy pillanat amikor elgondolkoztam, nincs e némi kapcsolat Vatra és a szörnyecskék között... de végül nem szaporodott a víz hatására, úgyhogy nem valószínű :)

DSC_6769_.jpg

DSC_6775_.jpg

DSC_6782_.jpg


Vattácska amikor szép és tiszta. Ez az állapot még soha nem tartott neki fél napnál tovább...

DSC_6801_.jpg

DSC_6804_.jpg


Amikor elkészült persze kiengedtem az udvarra, nem telt el fél óra jön fel anyám, hogy nézd meg mit csinált a hülye kutyád???? Mondom mit megint? Megyek ki, kiskutya kirágott egy virágföldet a garázsban, azt csíkot húzva kirángatta az udvarra, a képeken látszik a húzott kondenzcsík is, majd vidáman fetrengett a földben a frissen fürdetett kiskutya. :D és kiröhögött!!! :D :D :D

DSC_6818_.jpg

DSC_6822_.jpg

DSC_6826_.jpg

DSC_6829_.jpg


Felhívnám a figyelmet a szájából lógó Naftából származó szőrcsomóra... XD

DSC_6843_.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése