2016. április 5., kedd

Négy hetes Q alom, 2015.11.22

A kölyköket először vittük ki a szabadba, ráadásul először asztalra és még nagyon hideg is volt, így a képek is kissé nyomik róluk, de azért kell ilyen is és ezt a kort is meg kell örökíteni :) Kicsit átfésültük őket, aztán meg is fagytunk picit mire a képeket elkészítettük Timivel, de íme:

Quimby, az elsőszülött, aki most már a Delta névre hallgat többé-kevésbé :) Most már ő is a kennel oszlopos tagja, igaz csak egy fél oszlopnyi :) Őt ugyanott tudjátok követni ahol Kidát is, itt ni, Kida fotóblogján :)

DSC_0979

DSC_0971



A másik szuka Quest For Fire "Luna" születési sorrendben ugyan az ötödik, de most a második helyre került, csajok előre, ugye? :)


DSC_0962

DSC_0957


Aztán a kék pasik, először most, hogy ne mindig ő legyen az utolsó, Queensryche "Mázli" a kis vagány :)

DSC_0944

DSC_0935


Aztán az általunk akkor még ketteskének becézett kis kan, aki most már Graphite, azaz Quintessence, hivatalos nevén. Érdekes, hogy ő nem akart ahhoz a családhoz kerülni, akikhez ment volna, konkrétan nem is foglalkozott a látogatókkal, elvonult a kutyaházba, de nagyon látványosan. Végül minden jól alakult, mert közel maradt hozzám és sokszor látom :)

DSC_0917

DSC_0914


Most végül az első kan, Quantum Madness, aki utoljára került gazdihoz, viszont annál jobbat fogott ki magának, és betette a tutiba a kis kék hátsóját. Most már Colinnak hívják. 


DSC_0901

DSC_0895

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése