2016. április 15., péntek

2015.12.17 - 8 hetes kölykök

Na ez az a bejegyzés, ahol a cukisági faktor megint az egekben van, viszont sajnos ez volt az utolsó olyan is, ahol az összes kölyök együtt volt,és együtt játszott. Utána nagyon hamar kirepültek. Azt tudni kell, hogy az én kölykeim együtt nevelkedtek a Dashing Dawn kennel "I" alommal, tehát Timinél összesen 13 kiskutya randalírozott. Az összes kék az enyém, az összes vörös Timi gyereke volt, a feketék meg vegyesen, vagyis nálam csak egy kis fekete szuka volt, még szerencse hogy színesek és teljesen eltérő mintájúak voltak a kölykök, mert lehet bajban lettünk volna, így viszont nem :) 

A még gazdikeresőkről csináltunk néhány képet Timivel, nálam a kis kék kan, nála meg egy vöri kölyök és az én kedvencem Tejföl :)

DSC_1360


DSC_1398


Azt hiszem erre mondják, hogy "fullhouse" :D De mondjuk akár az utolsó vacsora is lehetett volna, természetesen nem szomorú véggel, hiszen csak annyi történt, hogy Diesel hazajött velem :) Amúgy vicces volt, ahogy a 13 kölyök rekordsebességgel szívta le egyik mamát, aztán versenyeztek a másik tejbárba :D Szóval Diesel alatt veresek, Harley alatt kékségek, de a mamák teljesen elégedettek voltak ezzel a leosztással. A kezdeti egymásra csúnyán nézés, morgás teljesen kollegális viszonnyá szelídült, talán meg is kedvelték egymást :)


DSC_1430

DSC_1431

DSC_1436


A rohangálós képek a legaranyosabbak :) Először tették ezt az anyáik után, amikor az anyák megunták, kijöttek, akkor pedig Timi volt az aktuális követendő objektum. A kölykök rém lelkesek voltak, de így legalább nem a Nikont vadászták le folyamatosan :)

DSC_1445

DSC_1449

DSC_1460

DSC_1461

DSC_1466

DSC_1481

DSC_1493



Később mikor már hozzászoktak, hogy benn fetrengek náluk, akkor lehetett nyugisabb képeket is csinálni. Azt nagyon sajnálom, hogy esős, retkes idő volt, a talajon látszik is, de ennél még sokkal jobb képek is születhettek volna. Na nem baj :) Így is tündéri mindegyik :)

DSC_1497

DSC_1506

DSC_1511

DSC_1515

DSC_1558

DSC_1562

DSC_1569

DSC_1574

DSC_1583

DSC_1585

DSC_1588

DSC_1591

DSC_1599

DSC_1607


Végül a nekünk szomorú, a gazdiknak örömteli pillanatok :) Mert három gyerekem aznap költözött el , a negyedik másnap, az ötödik picit később, de szeretném ebben a posztban megmutatni, ki hova is került, mindenkinek szuper gazdija van :) 

Quimby at Wendigo's Wind, azaz Delta, Renivel :) Tudtam, hogy ő jó helyen lesz, Reninek ő már a harmadik kutyája tőlem, bónuszként még szuper fotókat is kapok mindig. Ez most picit más, mert Delta társban maradt :) Reninél terápiás kutyaként funkcionál majd, de szerepe lesz a kennel jövőjében tenyészkutyaként is. 

DSC_1613


A másik lányka, Quest For Fire at Wendigo's Wind, aki most már Luna, a gazdival Timivel. Róla is remélem sokat hallunk még mert elképesztően szép kölyök :)

DSC_1614


Aztán Quintessence at Wendigo's Wind, aki az előkelő Graphite nevet kapta, mellesleg nagyon tetszik, nagyon találó. Noémi velem jött a babáért, hisz csak 25 km-re lakunk egymástól :) Már kijár a sulinkba, majd meglátjuk mi lesz belőle :)

DSC_1618


A következő baba csak másnap költözött, így sajnos nem tudtam ott lenni, de kértem Timit csináljon egy képet az újdonsült gazdikkal :) Ő Queensryche at Wendigo's Wind, azaz most már Mázli. Ha minden igaz aktív terápiás kutya lesz belőle is. 

DSC06238.JPG


A poszt elején még gazdikereső Quantum Madness at Wendigo's Wind aki most már Colin :) agráros "kollégához" került jóóóó messzire tőlünk, szerencsére azóta is sokat hallok róla, és képeket is kapok. Neki itt még nem volt gazdija, csak később jött el neki, és így Colinról, akit én akkor még Vin-nek hívtam (Vin Diesel, hehe, szar poén) lesz még egy bejegyzés Timi képeivel, csak mert szép :) Pistivel, a gazdival egy közös ismerősünk hozott össze, akinek ugyan nem WW kutyája van, de az én Baccám kölyke, illetve egy általam tenyésztett kutya kölyke él nála. Végül is rokonság. Ezúton is köszi a közreműködést :)


Akinek pedig nem volt elég a cukiságok nézegetéséből, annak ITT a teljes album linkje, hisz közel sem raktam fel minden képet :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése