2017. szeptember 7., csütörtök

Költöző kiskutyák: Dante, Winston, Rozi és Sky :)

2017.07.20 - Dante költözik :)

Az a vicces, hogy Danteról célzottan nem is készült kép, illetve igen, csak a gazdik nem szeretnének képeken szerepelni. Úgyhogy, a költöző kiskutyáról ezt a képet mutatom most meg, itt a kiskutya maga a megszeppent ártatlanság, de ezt hamar elfelejtette, amint berendezkedett új otthonában :D Határozott kis zsarnok, de szerencsére a gazdik sem ma kezdték az ebnevelést :) 

DSC_8707_


A másik, aminek nagyon örültem, hogy elhozták magukkal Argoszt, ő is az én "fiam" mégpedig Last Of The Wilds at Wendigo's Wind. Amit rögtön megállapítottunk, az az, hogy kísértetiesen hasonlít Tigire, azaz Tigi rá. Mondjuk ez nem véletlen, elég sok közös ősük van az állatkáknak :) Képek is készültek persze. Két lökött kankutya, békésen együtt, bár egymásnak idegenek. Azért szépen egymás mellé nem voltak hajlandóak feküdni, sőt széttrollkodták a képeket :D Mondjuk ezzel nem mutattak újat, mert direkt nem vágtam meg a képek többségét, mert baromi vicces, hogy minden képen belóg legalább egy kutyának valamije :D  Azért a best of nekem itt a legelső... XD (jobb felül :D )

DSC_8718_


Nem, senki nem gyilkolta le Naftát, a titok nyitja ezen a képen van:

DSC_8719_


Még Argosz és Tigi :)

DSC_8716_

DSC_8714_

DSC_8713_



2017.07.23 - Winston költözik :)

Winston volt a legaktívabb, legőrültebb, legkevésbé kezdő gazdinak való kissrác az alomban. De megtalálta a tökéletes családot. egy másik őrült, Monty mellé került, aki szintén saját gyerek, becsületes nevén Havana Nights at Wendigo's Wind és mivel ő Jessie utolsó almából való kölyök, Winston pedig Jessie dédunokája, még rokonok is :) Sportos, lovas kiskutya lesz Winstonból :)

Winston a dédnagymamival. Miközben mi a papírokat töltögettük, ők így aludtak mellettük :)

DSC_8808_


Itt pedig az új családjával :) A fekete-fehér szépség Monty a H-alomból, a troll pedig Nafta :D

DSC_8811_



2017.07.30 - Rozi költözik :)

Nagyon-nagyon örülök neki, hogy ez a kis szépség itt marad a közelemben és őt is gyakran látom majd :) Szóval bízom benne, hogy gyakran hozok róla is saját készítésű képeket is :) (jobb alsó sarok troll: Tigi, aki igazából még logo is lehetne :D Nem olyan? :D)

DSC_9008_





2017.08.13 - Sky költözik :)

Skyjjal kicsit borul az időrend, de nem akartam őt sem kihagyni ebből a posztból, ha már mindenki elköltözött mostanra. Róla lesznek még képek, hiszen pár héttel tovább maradt nálunk, mivel külföldre költözött. Nagy volt a boldogság az első találkozáskor és ez azóta is tart :)

DSC_9294_

DSC_9295_



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése