2016. október 22., szombat

Kölyökfotózás, kirándulás meg ilyesmi

Az ilyesmi a beszélgetős része, amit gyakrabban kellene tennünk. Azért mentem át Tamarához, hogy valami használható standardképek készüljenek a két kiskutyáról, amit ezúton is köszönök :) Bár én nem vagyok híve ennek a nyakkihúzós állításnak, tud látványos lenni. De a legjobb rész az a fotózás utáni kirándulás volt :) A képeket pedig így elnézve, megint csak ráférne egy alapos kozmetika az egész bandára... jelen pillanatban tiszta sár és víz az összes, szakad az eső, ólomszürke súlyos esőfelhők tapadnak az égboltra, hideg van és köd. Mondjuk a jó ebben, hogy így legalább ráérek képezni és írni, hiszen minden rosszban van valami jó is. :)

A gyerekek azért meg is lettek szeretgetve :)

DSC_0248.JPG


A Lényt egészen furcsa így látni, egyrészt így beállítva másrészt azóta collie szőrt növesztett magára...

DSC_0273.JPG


Tigi is meg lett szeretgetve alaposan, gyönyörű ez a kiskutya és még mindig itt van nálam... de lassan ott tartok, hogy marad is... akkora arc ez a gyerek és még szép is... olyan mint Necco, egy flegma, akaratos paraszt, aki négy lábbal ugrik nekem puszta szeretetből :D Ha ezt a szokását megtartja, akkor felnőttként elsodor :D

DSC_0337_.jpg

DSC_0335_.jpg

DSC_0328_.jpg

DSC_0297_.jpg

DSC_0301_.jpg



Stifler aki azóta csodálatos gazdinál él, és napi szinten látom képeken és videón és gyakran élőben is :)

DSC_0350.JPG

DSC_0353.JPG

DSC_0356.JPG

DSC_0359.JPG

DSC_0360.JPG

DSC_0361.JPG


A babafotózás után kellett egyet sétálni is :) Yonder Oaks & Wendigo's Wind team együtt :) Ezt imádom a borderekben, bármikor, bárhol lehet velük bandázni, kanok, szukák közösen :)

DSC_0379.JPG

DSC_0380.JPG

DSC_0383.JPG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése