2016. március 5., szombat

Megint otthon

Szeptember végi a történet, családi, tárcsázós, sütögetős összejövetel volt, amit a kutyák is nagyon élveztek, hiszen helyes vagy sem ilyenkor nekik is csurran-cseppen egy kis sült hús, répa a levesből, sült krumpli és néha még süti is, szigorúan csak olyan ami nem csokis vagy kakaós :) Az összejövetel egyébként a helyi búcsú (bucsu???) vagy mi alkalmából történt, igaz ezen a blogon a kutyák szemszögéből mutatom csak be :)

A kutyákat teljesen lekötötte ez a rózsaszín izé, mert a kormányán lévő kis gömbre azt hitték labda :D ezért aztán folyamatosan bűvölte mindegyik, ameddig el nem tettük :D A fiúk persze még húzták is vele a kutyák agyát, mert ha jól emlékszem még valami nyamvadt kis hangocskát is adott ki nyomkodás hatására, ez meg aztán végképp felizgatta a labdamán bandát :) A borjú méretű ordas állat anyámék házőrzője, Yeti. Régebben elég sok összetűzése volt Neccoval, sajnos mindig Necco húzta a rövidebbet, kétszer már varrtuk is Yeti miatt, aztán mostanra elég jól lenyugodtak, nem is emlékszem mikor volt összetűzés köztük. Diesellel és Logannel rendszeresen játszik is, nem lenne hülye kutya, de ő "csak" egy jól tartott házőrző. 

DSC_9082.JPG

DSC_9072.JPG

DSC_9062.JPG


Amikor a többiek rájöttek, hogy az mégsem labda, Logan és Jessie akkor is őrizték :)

DSC_9168.JPG

DSC_9167.JPG




Ezeket meg csak azért mert Logan mindig olyan gyönyörű :)


DSC_9165.JPG

DSC_9161.JPG



Diesel folyamatosan inzultált mindenkit egy kis simogatást koldulva, mindegy volt neki, hogy pici Lia, vagy a közeli családtagjaim, vagy tesómék, csak valaki vakargassa... meg is tett az ügy érdekében mindent, ha levegőben lógó szabad kezet látott, már ment is és alátette a nagy fejét :) Hogy az az övé és csak őt simogathatja :)


DSC_9162.JPG

DSC_9059.JPG



Logan már nem ilyen barátságos, ő fanatikusan bámulja a labdát, és meglehetősen zavarban van, ha ebből egy picike emberszabású kizökkenti :D Elég érdekes fejet vág, mert döntésképtelen, hogy menjen arrébb, hogy ne érhessen hozzá senki aki nem én vagyok, vagy hogy tűrje és stírölje továbbra is a rózsaszín bigyót amit labdának nézett... :)


DSC_9152.JPG


Kajálás közben azért elküldtem őket kicsit messzebb, mert nem mindenki szereti a sáros tappancsokat a lába szárán kotorászni, és a határozottan combra helyezett, a valóságosnál kétszer nehezebbnek tűnő (csak hogy BIZTOSAN észrevegye a kiszemelt áldozat a jelenlétüket) szőrös fejeket, amiknek a szájából nyál csurog a nadrágra, a teljes felületükről szőrszálakat osztogató testekről, hatalmasra nyitott szemekről és az azonnali éhenhalás veszélyét sugárzó tekintetekről nem is beszélve...


DSC_9129.JPG

DSC_9110.JPG


Ja nem! A miniatűr humanoid nem zsákmányállat, csak még nem bír sokáig ülni a hátsóján, és a kutyák közt szaladgálni teljesen jó időtöltés neki :)


DSC_9039.JPG


Fly mindigis pofátlan módon lopott kaját :) Ebben természetesen az sem akadályozhatta meg, hogy nem lát, az orra attól még tökéletesen működik :) Persze ezt nem hagytam neki sokáig, de mindegy is volt, mert amikor mi bementünk, valószínűleg a teljes falka nekiesett a tárcsának és fényesre pucolták...

DSC_9125.JPG



Azt mondta egyszer egy számomra nagyon kedves ember, hogy ez a két kutyám a csapat két (bocsánat) kurvája :D Annyira igaza van :D Ezek ketten mindig találnak simogató, vakargató kezeket... mindegy hol vannak :D

DSC_9121.JPG


DSC_9120.JPG

DSC_9115.JPG

DSC_9103.JPG

DSC_9100.JPG



Nafta szerint ha a gyerek felülhet a rózsaszín járműre, akkor ő is :D

DSC_9095.JPG


A kutya itt sem volt az eredeti kompozíció része :D De ha valaki valahol kutyaszintre ereszkedik, vagy alapból kutyaméretű, mint Lia, akkor ők úgy érzik, ott a helyük :D

DSC_9091.JPG



Kezet lát, tehát még plusz törődésért könyörög. Meg is kapta :D Persze nem tették rá Lia súlyát, csak szimbolikusan kutyagolhatott, Diesel bármikor kiléphetett a szituációból, de szemmel láthatóan nem akart :) Ott maradt, csóvált és ment Lia után :) Most nincs teljes album link, mert a többi családi és kajálós kép :D Elégedjetek meg ennyivel :)

DSC_9029.JPG

DSC_9026.JPG

DSC_9025.JPG


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése