2016. január 15., péntek

Egyszer volt hol nem volt egy Herend CAC

2015. augusztus 8.-án, ahova nem is akartam menni, de mivel közel van és mivel felkérést kaptam egy fiatal jószág felvezetésére, ezért aztán mégis mentem :) Sajnos mivel már nem most volt, nincs ieredménylistám, de igazából szükségtelen. Ha majd naprakész leszek mindennel és netán elmegyek még kiállításra is, akkor úgyis gépelek be minden nevet és eredményt a katalógusból. De azért amúgy jó volt, mert kedves ismerősökkel töltöttük azt az időt, megsültünk a napon, no meg sose voltam még Herenden, pedig egy ugrás innen. A kiállítás után pedig kutyasuli volt.

Az egyik kedves ismerős, meg az állata egy Forestry Farm lányka Foltos :)

DSC_7627.JPG


A másik állatkájuk Fahéj, aki nem tudom, hogy lett ilyen picike, amikor egy hatalmas WW kan, Monty az apja :) No de láttunk már ilyet, Bacca is kicsi kan, a gyereke Logan meg elég méretes pasi lett. 

DSC_7629.JPG

Ez pedig itten az általam felvezetett fiatal kis állat. Hozzájuk volt szerencsém egészen zsenge, néhány hetes korukban, nagyon szép kis alom voltak ők, örülök, hogy láttam belőle egy állatot felnőttként is. Azért kisebb frászt kaptam, amikor a bár frissen fürdetett, de magához képest rettenetesen kopasz, kócos és nyíratlan lábú jószág pórázát a kezembe nyomták :D Gyorsan szereztünk eszközüket és nekiestünk az állatnak. Ebben csak az az egy a szégyen, hogy kozmetikában készült a szőrköntös, de nem voltam tőle elragadtatva. No de megoldottuk. Szőrt ragasztani ugyan nem tudtunk rá, de azért szépen kifésültük, felfújtuk és a lába is megnyíródott valahogy :) Itt már a ringben készült képek, mutatós kutya, meg is kapta a HPJ-t, nem volt nehéz, nem volt konkurencia ebben az osztályban. Vigyorog a hülye, cuki volt nagyon :)

DSC_7662.JPG

DSC_7689.JPG

DSC_7704.JPG

DSC_7710.JPG



Nem is nagyon készült több kép a kiállításon, ellenben utána Lexieről igen. Hááát... itt még hittünk a füleket érintő csodákban és az akkori gazdája egyedi módon próbálta rögzíteni a füleit, mikor lejött róla az általam kreált textilragasztóból készült produkció :) Mindenesetre az állat szép.

DSC_7758.JPG



Itt viszont már leszedtük róla a szalagot és kapott újra textilragasztót :) Jobb, ugye?

DSC_7861.JPG



Valaki felkapta a Nikont és lövöldözött vele, ameddig Naftával a pályán voltunk. A falka így szokott várni a szélén, amikor mi a pályán vagyunk Naftival :)

DSC_7858.JPG


DSC_7893.JPG



Dolgoztunk is egy keveset, Nafta szokás szerint nagyon ügyes:
(mellesleg, jó gép, jó beállítások, és olyan felhasználó, aki nem szokott fotózni és nem ismeri a Nikon beállításait, csak az alsó két képhez való viszonyítás miatt :) )

DSC_7866.JPG

DSC_7867.JPG

DSC_7869.JPG

DSC_7870.JPG

DSC_7882.JPG


Készült azért még pár standardkép a megragasztott fülű Lexieről is, aki itt még nem is sejtette, hogy ez a kutyaiskola lesz a második otthona, és itt találkozott leendő gazdáival is. Mi sem tudtuk akkor még.

DSC_7913.JPG


DSC_7928.JPG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése