2013. október 6., vasárnap

Fotózás a terelőtáborban :)

Már ez is egyfajta pótlás, bár nem is akartam az összes képet egyben feltenni, de felteszem, mert lassan visszanő a szőrük és már nem is így néznek ki az ebek :) Szóval ezek a képek a portelki terelőtáborban készültek, az ebek meg lettek dícsérve Dani által, hogy még sosem dolgozott ennyire fegyelmezett csapattal, ahova letettem őket, ott maradtak, igaz, az egész napos szabadságtól, tereléstől, kirándulástól és labdázástól már nem is annyira éreztek ingerenciát a nyüzsgésre, de azért a dícséret mindig jólesik :) Nagyon köszönjük Daninak, legközelebbre kitalálunk egyéb, poénos dolgokat is az ebekkel :)


Diesel:
Neki valami olyasmi helyzetet szerettem volna, ahol nem látszik, hogy ellés után éppen csontkopasz, mert ez nála amúgy is mindig brutális, mivel az oldalán nincs fedőször, így ott teljesen kopasz, mint egy kínai kopasz kutya extra borotválás után... azt hiszem talán szembe ültettük, de Diesel másképp döntött, unta a banánt, ez látszik is a szemén :) kis szürkés-fakó színezetű, gyönyörű kutyám <3

20130713_Németh_Mónika_12_1000px


Jessie és Logan:
Ez a kép egész egyszerűen zseniális, anya és "kicsi" fia, nekem borzasztóan tetszik :) Frissen nyírva, óriási fülek, ezek a tekintetek és a punk séró... tudom beteg ízlésem van, de akkor is fantasztikusnak tartom ezt a képet :) Kár, hogy kopik a színezék Logan hajából, intenzívebb zölden még jobban mutatna :) a második kép is ennek variációja, kis imádnivaló hiénakutyáim :)

20130713_Németh_Mónika_11_900px

20130713_Németh_Mónika_10_1000px


Fly: 
Édesem, mindig, minden helyzetben teszi a dolgát, megspékelve némi önálló akciókkal a dolgot, pl. kérés nélkül elkapja a labdát, ha úgy gondolja már eleget tartotta :) Imádom ezt a kutyát, ő A BORDER COLLIE az életemben. Rettentő komolyan veszi a dolgát mindig. :)

20130713_Németh_Mónika_09_900px


Logan:
A megszeppent punk. Ez a három oldalról megközelítés egészen olyan jelleget kölcsönöz a dolognak, mintha a kutyát épp a sitten fotóztuk volna, már csak a tábla hiányzik a nyakából, számokkal :D A haja mára visszanőtt, nem ilyen punkos már :) Amúgy rettentően koncentrál a narancssárga labdára, és látszik a szemén, hogy a puttonya tele az egész fotózással, ő a labdát szeretné... :)

20130713_Németh_Mónika_08_1000px

20130713_Németh_Mónika_07_1000px

20130713_Németh_Mónika_06_900px


Nafta:
Kis mosolygós kukac, itt még nem volt olyan határozott kukacformája mint most van neki, de már kezdett szétnyúlni. Szeretem ezt a kis kutyát, jó döntés volt megtartani, szuper kutya lesz belőle, bár most vannak hülyeségei, de az nem ebbe a postba tartozik :) Szép is, okos is, önálló is, domináns is. :)

20130713_Németh_Mónika_05_1000px

20130713_Németh_Mónika_04_900px



Fly és Jessie:
Ó igen a sokat vitatott helyzet, amiért már annyi negatív kritikát kaptam a neten a sok-sok hozzáértő, okoskodótól :) Nos, stúdiókörülmények közt is képesek ezt produkálni a mamik... fogok csinálni olyan képet is, vagy inkább képsorozatot, ahol a végén békésen megesznek egy marék tápot egymás mellett, a vicsorgást feloldó vezényszó után. Aki nem hiszi, hogy ez a két kutya még sosem bántotta egymást, az meg magára vessen :)

20130713_Németh_Mónika_03_1000px


A csapat felnőtt része:
Szerintem itt Nafta úgy gondolta, hogy a helyben maradás uncsi :) A két eminens középen, akik mindig a labdát figyelik, a többiek már megunták kissé :)

20130713_Németh_Mónika_02_1000px


A Wendigo's Wind Team:
Vagyis a csapat azon része, akik velem, illetve teljesen saját tulajdonomban élnek. (Bacca még hiányzik innen, de ő Pesten él)
Csak azért mutatom be őket, mert lehetnek (remélem vannak) mindig új olvasók is, akik nem ismerik teljesen a csapatot, esetleg le vannak maradva az eseményekkel :) szóval balról jobbra:

"Nafta" - Original Prankster at Wendigo's Wind
"Diesel" - Evianne from Carolyns Home
"Logan" - Follow The ROAD at Wendigo's Wind
"Fly" - Deep Love at Real Pearl 
"Jessie" - Japanese Girl at Real Pearl
"Necco" - Just An Illusion of Forestry Farm

Tervben van egy olyan post, ahol majd bemutatom a csapat tagjait kicsit részletesebben is, talán egyesével talán egyben még nem tudom. :)

terelotabor_dani1

Daninak pedig nagyon nagyon köszönjük a csodás képeket! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése