2013. szeptember 8., vasárnap

2013.09.08

Új és egyben a régi :) Huhh hát eljutottam idáig, hogy elkezdjem ezt a blogot is végre... nem is fogok most olyan nagyon sokat írni egyben, de nagyon sok mindennel tartozom, lássuk csak szép sorban, csak ki ne maradjon a fele, hol voltunk idén nyáron?

- terelőszemináriumon Fertőszéplakon
- Klubkiállításon és frizbi EB-n
- obedience szemináriumon Csepelen
- flyball szemináriumon Fertőszéplakon
- terelőtáborban és Dashing Dawn kutyanapon Portelken
- Halászi kutyástáborban
- Luxemburgban kiskutyáért
- Devecserben kiállításon
- terelőösztönpróbán és kutyanapon Dénesfán

Ezeket mindet el kellene mesélnem, közben jönnek a napi sztorik, hírek, miegymás, össze kell szednem magam, ha írásban is lépést akarok tartani magammal... gazdisak lettek az O alom kölykei, ott maradt abba a régi blog márciusban, a freeblog azóta sem jó... mindenesetre a régi blog is megmarad, mert rengeteg munkám van benne. Ezen a blogon nem fogok minden nap postolni, mint a régin és nem pakolom tele képpel, mert jelentősen lassítja sok helyen a betöltését az oldalnak, ellenben ha nagyobb eseményt fotózok, majd közlöm a linket, több helyét is, hogy akit érdekel az tényleg végignézhesse a képeket. Jobb lesz így, nekem több időm marad, és tényleg csak az nézegeti majd akit érdekel, aki meg a szövegre kíváncsi az ide jön :)

A régi blog elérhetősége: wendigoswind.freeblog.hu (bár nekem épp most nem jön be, és belépni se enged, lehet most hal meg a freeblog teljesen, de akkor ideges leszek, ha több évi munkám kárba megy)

Igyekszem írni, frisseket és régieket pótolni, csak idő-idő és még több idő...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése